Coworking bij work@4

Work@4, waar coworking naadloos aansluit op jouw behoefte aan flexibiliteit en professionaliteit. Onze werkplekken zijn ontworpen om een inspirerende en productieve werkomgeving te bieden voor freelancers, ondernemers en kleine teams.

Coworking biedt je de mogelijkheid om te werken vanuit een professionele omgeving zonder de verplichting van een vast kantoor. Je kunt gebruik maken van gedeelde werkplekken en genieten van alle voordelen van een bedrijvencentrum, terwijl je alleen betaalt voor de tijd en ruimte die je daadwerkelijk nodig hebt.

Budgetvriendelijk

Betaal alleen voor de tijd die je daadwerkelijk nodig hebt, zonder langdurige verplichtingen.

Professionele werkruimte

Werk in een moderne en inspirerende omgeving met ergonomische meubels en snel internet.

Netwerkmogelijkheden

Maak deel uit van een dynamische ondernemersgemeenschap en leg waardevolle contacten.

Moderne faciliteiten

Toegang tot gedeelde faciliteiten zoals keukens, ontspanningsruimtes en vergaderruimtes.

Uitstekende bereikbaarheid

Gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, slechts 2 minuten van Afrit 19 op de E40.

Waarom kiezen voor coworking bij @4?

Het huren van een werkplek bij BC Aalst is een economische keuze, met tarieven beginnend vanaf €20. Jij kiest of je een paar uur nodig hebt of dat je liever een halve of hele dag reserveert, volledig afgestemd op jouw wensen.

Budgetvriendelijk

Bij work@4 streven we naar het bieden van een hoogwaardige werkervaring. Onze werkplekken zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten om jouw werkdag soepel en productief te laten verlopen.

Onze locatie is strategisch gelegen en eenvoudig bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, waardoor je moeiteloos bij ons kunt komen werken.

Waarvoor kan je bij ons nog terecht?

Veel gestelde vragen

Wat is coworking?

Coworking is een gedeelde werkruimte die je kunt gebruiken zonder de verplichting van een vast kantoor. Het biedt flexibiliteit voor freelancers, ondernemers en kleine teams om te werken in een professionele omgeving.

De voordelen zijn onder andere flexibele abonnementen, een professionele werkruimte met moderne faciliteiten, netwerkmogelijkheden met andere ondernemers en uitstekende bereikbaarheid.

Bij een werkplek krijg je toegang tot snel internet, ergonomische meubels, gedeelde keukens, ontspanningsruimtes en vergaderruimtes. Alle basisbehoeften voor een productieve werkdag zijn aanwezig.

Ja, als klant van onze werkplekken kun je vergaderruimtes boeken voor belangrijke meetings en presentaties. Dit is ideaal voor wanneer je een formele ruimte nodig hebt voor besprekingen.

Je kunt een werkplek reserveren door contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Ons team helpt je graag bij het kiezen van het juiste abonnement en het plannen van je werkruimte.

Ja, bij work@4 word je deel van een actieve ondernemersgemeenschap. We organiseren regelmatig netwerkevenementen en workshops waar je waardevolle contacten kunt leggen en samenwerken.

Je betaalt alleen voor de tijd die je daadwerkelijk nodig hebt. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsofferte die aansluit bij jouw behoeften.

Onze locatie is strategisch gelegen en eenvoudig bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Dit maakt het makkelijk voor jou om dagelijks naar je werkplek te komen.

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op of bel ons op 053 85 35 35, we helpen je graag verder!