Magazijnruimte of loods te huur

Ons bedrijvencentrum is de perfecte plek voor jouw opslagbehoeften. Of je nu op zoek bent naar een plek om voorraad, apparatuur of archieven op te slaan, onze moderne en veilige opslagruimtes bieden de ideale oplossing.

Onze opslagruimtes, inclusief magazijnen en loodsen, zijn ontworpen om aan een breed scala van zakelijke behoeften te voldoen. Wij bieden verschillende formaten opslagruimtes, zodat je altijd een ruimte vindt die past bij jouw specifieke eisen.

Diverse formaten

Opslagruimtes beschikbaar in verschillende afmetingen, passend bij elke behoefte.

Beveiligd

24/7 beveiligde toegang met geavanceerde beveiligingssystemen.

Gemakkelijke toegang

Goed bereikbare locaties voor eenvoudige aan- en afvoer van goederen.

Waarom kiezen voor een opslagruimte bij work@4?

Bij work@4 bieden we moderne en veilige opslagruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Onze faciliteiten zijn gemakkelijk bereikbaar, bieden flexibele huurvoorwaarden en worden ondersteund door professionele diensten. Ontdek waarom zoveel bedrijven vertrouwen op Work@4 voor hun opslagbehoeften.

Veilige en toegankelijke opslag

Bij work@4 hechten we veel waarde aan de veiligheid en toegankelijkheid van jouw opgeslagen goederen. Onze faciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat jouw eigendommen veilig zijn.

Onze opslagruimtes zijn strategisch gelegen en gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Dit maakt het eenvoudig voor jou en je logistieke partners om bij je opgeslagen goederen te komen.

Wij begrijpen dat de behoeften van jouw bedrijf kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele huurvoorwaarden die je in staat stellen om je opslagruimte aan te passen aan de groei of seizoensgebonden fluctuaties van je bedrijf.

Naast onze hoogwaardige opslagfaciliteiten, bieden we ook aanvullende diensten om jouw opslagervaring zo efficiënt mogelijk te maken.

Waarvoor kan je bij ons nog terecht?

Veel gestelde vragen

Wat voor opslagruimtes bieden jullie aan?

Wij bieden diverse opslagruimtes, inclusief magazijnen en loodsen, in verschillende formaten die passen bij de behoeften van jouw bedrijf.

Ja, onze opslagruimtes zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen zoals camerabewaking, alarmsystemen en toegangscontrole om maximale veiligheid te garanderen.

Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk, met brede gangpaden en laad- en losmogelijkheden voor gemakkelijke toegang. Ze zijn ook goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Ja, wij bieden flexibele huurvoorwaarden die je in staat stellen om je opslagruimte eenvoudig te vergroten of te verkleinen afhankelijk van de behoeften van je bedrijf.

Wij bieden zowel korte als lange termijn huurmogelijkheden. Je kunt de opslagruimte huren voor de periode die je nodig hebt, met de flexibiliteit om aanpassingen te maken wanneer jouw zakelijke behoeften veranderen.

Ja, we bieden logistieke en administratieve ondersteuning om jouw opslagervaring zo efficiënt mogelijk te maken. Dit omvat hulp bij het organiseren en beheren van je opslag en assistentie bij administratieve taken.

Neem contact met ons op via telefoon of e-mail om meer informatie te krijgen of om een bezichtiging te plannen. Ons team staat klaar om je te helpen de perfecte opslagruimte te vinden.

Onze opslagruimtes zijn strategisch gelegen op slechts 2 minuten van Afrit 19 op de E40, volg Aalst ZUID. We zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met drie stations op minder dan 20 minuten afstand.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem contact op via telefoonnummer: 053 85 35 35. Wij staan je graag te woord en helpen je bij het vinden van de perfecte opslagruimte voor jouw behoeften.